BLOGS

 

 

 

 

HotelMama.nl

Al enige jaren schrijft Thiery als blogger op haar eigen blogplatform HotelMama.nl over de perikelen in haar gezin Hotel Mama. Tevens biedt zij hier een podium aan andere ouders, leerkrachten en grootouders om er te schrijven over het leven in hun gezin en hun ervaringen met kinderen. HotelMama.nl is een druk bezocht blogplatform met dagelijks vele enthousiaste lezers.

SnowRepublic.com

Naast schrijven, kinderen en marketing & sales heeft Thiery ook een enorme passie voor wintersport en alles wat daarmee te maken heeft. Deze passie kan zij helemaal kwijt in haar functie als hoofdredacteur bij de SnowRepublic Wintersport Community. Hierbij stuurt zij met veel enthousiasme het redactieteam aan, verzorgt zij nieuwsartikelen op de website, bezoekt zij belangrijke winterse evenementen en maakt zij regelmatig een persreis naar een wintersportgebied om hier vervolgens op een enthousiaste en aanstekelijke manier over te schrijven op SnowRepublic.com.

GezondTotaal.nl

Als gastblogger in de rubriek ‘Moeder & Kind’ is Thiery nauw betrokken bij GezondTotaal.nl. GezondTotaal.nl is een kwalitatief, eerlijk en compleet platform over alles wat jou vrouw maakt. Thiery schrijft er met veel plezier blogs over het leven in haar gezin en de dingen die zij als vrouw meemaakt in het dagelijkse leven.

SocialMedia.nl

Zeg je social media, dan zeg je Thiery. Thiery is sinds lange tijd actief op de diverse social media kanalen zoals Twitter, FaceBook en Linkedin. Regelmatig levert zij als blogger met haar ervaringen op social media gebied een persoonlijke bijdrage aan de website SocialMedia.nl.

Delen