De 6 W’s van Thiery

 

WIE

Thiery Thielemans werd op 4 oktober 1973 geboren in het Brabantse Veghel. Ze groeide samen met haar 2 jaar oudere zus op in een liefdevol gezin en besloot na haar middelbare school een toeristische opleiding te gaan volgen die zij startte in Maastricht en met succes beëindigde in Utrecht. Hierna heeft zij enkele jaren gewerkt als stewardess bij de KLM, één van haar dromen die werkelijkheid werd. Hierna rolde Thiery bij toeval in het wereldje van sales & marketing voor diverse bedrijven. Zo verkocht zij met veel plezier relatiegeschenken, lederwaren en speeltuinmeubilair aan bedrijven en instellingen. Thiery is met haar huidige partner ‘Lief’ sinds 1999 samen. Zij werkten gezamenlijk als horecaondernemers in Griekenland en Friesland. Thiery en haar partner hebben samen drie dochters (1995, 2002 en 2005) en zijn woonachtig in het Brabantse Uden. Thiery die haar hele leven al schrijft is vanaf 2009 met haar publicaties ook in de openbaarheid getreden via kanalen als Twitter en facebook. Na het opstarten van haar eigen blogplatform in 2010 heeft het schrijven een grotere vlucht genomen. Dit resulteerde uiteindelijk in haar deels autobiografische debuutroman en verhalenbundel die in september 2013 is verschenen in Nederland en Belgie.

WAT

Hotel Mama, dat is de titel van Thiery haar autobiografische debuutroman, haar bedrijf en haar blogplatform. Sinds augustus 2013 is Hotel Mama ook een geregistreerd merk. Het boek Hotel Mama is zeer positief ontvangen door het publiek, de recensies zijn hartverwarmend en een stimulans om door te schrijven. Hotel Mama staat aan de vooravond van een mooi leven als boekenreeks, blogplatform en bedrijf. In de toekomst zullen namens Hotel Mama er nog diverse boeken, producten en diensten gelanceerd gaan worden. Voor meer info hieromtrent, volg Hotel Mama® in de media.

WAAR

In juli 2013 heeft Thiery met haar gezin, ter promotie van haar boek, rondgetrokken door Frankrijk. Deze 'Hotel Mama' Zomertour heeft 4600 km afgelegd langs 10 verschillende campings waar boekpresentaties werden gegeven over het boek en het door Thiery gesteunde goede doel Stichting KanjerGuusje. Thiery's bedrijf Hotel Mama® is gevestigd in haar woonplaats Uden. Het boek Hotel Mama is uitgegeven door Kaft Media te Badhoevedorp.

WAAROM

Extravert is een persoonlijke eigenschap van Thiery die er uiteindelijk voor gezorgd heeft dat haar prettige schrijfwijze is uitgemond in een boek. Thiery praat graag en gelukkig heeft ze niet alleen aanleg voor praten maar ook voor schrijven. De betrokkenheid met Stichting KanjerGuusje was de uiteindelijke motivatie voor het realiseren van haar boek. De gedrevenheid tot schrijven die al van jongs af aan aanwezig is, uit zich ook in de moderne communicatie mogelijkheden zoals Facebook en Twitter. Social Media in combinatie met Thiery's gedrevenheid heeft al voor menig ondernemer een positief effect gehad op de bedrijfsresultaten. Ook het geven van lezingen over Social Media gaat Thiery goed af. Mocht je geïnteresseerd zijn in een lezing, neem dan gerust contact met haar op via deze website.

WANNEER

Ruimschoots voor de uiteindelijke boekpresentatie van Hotel Mama is het bedrijf van Thiery Thielemans al opgestart met als doel om al haar bruisende ideeën in een commerciële vorm te gieten. Dit betekent dat er in de nabije toekomst ook een Hotel Mama® productlijn gelanceerd zal worden en er diverse diensten beschikbaar komen in de sfeer van marketing, (product)presentatie en het bieden van een platform voor debuterende en/of startende schrijvers. Wanneer er precies wat gelanceerd wordt kun je allemaal volgen onder de knop 'het bedrijf'.

WELKE MIDDELEN

Yin & Yang zijn Chinese begrippen die verwijzen naar twee tegengestelde principes of krachten waarvan alle aspecten van het leven en het universum doordrongen zijn. Het yin-yangsymbool is de Oud-Chinese voorstelling van de kosmische dualiteit, waarbij yin vrouwelijkheid (aarde, koude, het noorden, vochtigheid) symboliseert en yang mannelijkheid (hemel, warmte, het zuiden, droogte). Het zijn echter niet louter tegenstellingen, maar vooral complementaire (elkaar aanvullende) waarden. Dit volgens de diverse woordenboeken. In deze tijden van crisis heeft Thiery altijd gezocht naar alternatieve financieringsmethodes. Het boek Hotel Mama is tot stand gekomen middels crowdfunding en ook een deel van haar bedrijfskapitaal komt voort uit crowdfunding. Deze manier van financieren waarbij enerzijds de vraag en anderzijds het aanbod via niet traditionele manieren bij elkaar gebracht worden zijn ook een complementaire eenheid geworden die Thiery ten volle heeft benut.

Delen

Due to an error, potentially a timed-out connection to Twitter, this user's tweets are unable to be displayed.